X-Speed (model 2019)

€5.599,00
Beschikbaarheid: Niet op voorraad

De Klever X Speed hispeed B-bike is een droom. De 600W stille motor brengt je makkelijk naar 45 km/h. Het frame van de Klever X is echt stijf, en de 27,5 inch velgen met Super Moto X banden, geven je het rijgevoel van een "high performance road bike".


CLEAN DESIGN

Een van de meest aantrekkelijke aspecten van de Klever X Speed hispeed e-bike is dat hij zo 'clean' is. Alle kabels lopen zoveel mogelijk door de stuurpen en het frame. De batterij is ingenieus geïntegreerd in het midden van het frame, en daarmee van de fiets, en is op deze manier een vanzelfsprekend onderdeel van deze snelle elektrische fiets geworden.

In combinatie met de geweldige rijeigenschappen is de Klever X Speed hierdoor in het segment speed pedelecs een top vertegenwoordiger van een nieuwe generatie hi-speed e-bikes.


BIACTRON SYSTEEM: STIL EN KRACHTIG

Over de afgelopen 6 jaar heeft het BIACTRON systeem zich bewezen als een van de meest krachtige en stille motor. De krachtige 600W motor brengt je makkelijk naar 45 km/h. In combinatie met het X frame, gebouwd door één van de beste aluminium framebouwers ter wereld, krijg je een aantrekkelijke e-bike die als een hoogwaardige racefiets rijdt.


KLEVER BATTERIJ

Makkelijk draagbare batterij, overal oplaadbaar en altijd af te lezen hoe vol hij is. Inclusief beschermende afdekking voor het laadpunt. Voor echte avonturiers zijn er speciale tassen verkrijgbaar om een extra batterij mee te nemen. Deze tas is aan het frame vast te maken en zorgt ervoor dat je binnen 20 seconden van accu kan wisselen. De standaard 850Wh batterij is met een reislader in 6uur opgeladen.


KLEVER LCD DISPLAY

De Klever display is functioneel gebouwd waar u alle nodige informatie kunt aflezen. Tijdens de rit heeft u met één vingerklik toegang tot alle belangrijke gegevens, zonder dat u uw handen van het stuur hoeft af te halen. Vier verschillende rijmodi geven u in iedere situatie de individueel juiste ondersteuning. De Turbo-knop geeft vanaf stilstand een ondersteuning van 4km/u. Tijdens het fietsen de Turbo-knop gebruiken geeft een extra zetje in de rug voor als u een steile heuvel op fietst.


KLEVER CONNECT APP

Klever heeft de hele fiets geïntegreerd ontworpen rondom het aandrijfsysteem inclusief sensoren en motor. Daarom kan het systeem meer rij-informatie bieden dan de meeste andere aandrijfsystemen. Na het synchroniseren van je smartphone met de Klever fiets, kun je niet alleen je fietsactiviteiten opslaan, maar kun je ook je smartphone als dashboard gebruiken. Na je rit, kun je je geparkeerde Klever makkelijk terugvinden en ook je rij-gegevens analyseren.


SPEED PEDELEC

De X-speed is geen normale E-bike, het is een Speed Pedelec. Een Speed Pedelec heeft een maximum snelheid van 45 km/u en moet daarom voldoen aan Europese regelgevingen. Daarom is de X-Speed voorzien van een remlicht, achteruitkijkspiegel en een hoorn.

Merk: Klever
Type fiets: Speed Pedelec
Ondersteuningslimiet: 45km/u
Kleuren: Tanager orange | Iron grey | Dark grey
Motortechniek: KLEVER BIACTRON V2 600W
Motorpositie: Achter
Wielgrootte: 27.5inch
Banden: SCHWALBE SUPER MOTO X 27.5 x 2.4"
Remmen: MAGURA MT4E hydraulische schijfremmen, 180mm
Display: 2,2" LCD display + E-KEY + Bluetooth
Batterij capaciteit: 850Wh (standaard) Li-Ion polymeer + 5Ah lader
Batterij positie: Midden
Actieradius: ±60km
Verlichting: B+M IQ-X + HORN
Versnellingen: SHIMANO DEORE XT 11 speed
Voorvorkvering: Ja
Max. belastbaar gewicht: 120 kg
Gewicht: 28 kg (incl. batterij)
0 sterren op basis van 0 beoordelingen