X-Commuter

€3.599,00
Beschikbaarheid: Niet op voorraad

Deze Klever X-Commuter 10-speed E-bike met 27,5 inch wielen en hydraulische remschijven geeft je een heerlijke start van je werkdag. De stijfheid van het frame, de soepele, stille en krachtige ondersteuning van de BIACTRON motor en de uitstekende 'overall' rijeigenschappen, zorgen er voor dat je woon-werk verkeer een lust wordt in plaats van een last, zodat je ook op je werk de beste versie van jezelf kan zijn.


CLEAN DESIGN

De Klever X-Raw is een ongecompliceerde e-bike. Alle kabels zijn intern weggewerkt. De accu is slim geïntegreerd in het midden van het frame. Het is daardoor een natuurlijk onderdeel van de fiets geworden. Deze elementen komen samen met de rijervaring die de Klever X range mogelijk maakt in een elegante e-bike met oog voor comfort.


BIACTRON SYSTEEM: STIL EN KRACHTIG

Over de afgelopen 6 jaar heeft het BIACTRON systeem zich bewezen als een van de meest krachtige en stille motor. In combinatie met het X frame, gebouwd door één van de beste aluminium framebouwers ter wereld, krijg je een aantrekkelijke e-bike die als een hoogwaardige racefiets rijdt.


KLEVER BATTERIJ

Makkelijk draagbare batterij, overal oplaadbaar en altijd af te lezen hoe vol hij is. Inclusief beschermende afdekking voor het laadpunt. Voor echte avonturiers zijn er speciale tassen verkrijgbaar om een extra batteij mee te nemen. Deze tas is aan het frame vast te maken en zorgt ervoor dat je binnen 20 seconden van accu kan wisselen. De standaard 360Wh batterij is met een reislader in 3,8uur opgeladen.


KLEVER LCD DISPLAY

De Klever display is functioneel gebouwd waar u alle nodige informatie kunt aflezen. Tijdens de rit heeft u met één vingerklik toegang tot alle belangrijke gegevens, zonder dat u uw handen van het stuur hoeft af te halen. Vier verschillende rijmodi geven u in iedere situatie de individueel juiste ondersteuning. De Turbo-knop geeft vanaf stilstand een ondersteuning van 4km/u. Tijdens het fietsen de Turbo-knop gebruiken geeft een extra zetje in de rug voor als u een steile heuvel op fietst.


KLEVER CONNECT APP

Klever heeft de hele fiets geïntegreerd ontworpen rondom het aandrijfsysteem inclusief sensoren en motor. Daarom kan het systeem meer rij-informatie bieden dan de meeste andere aandrijfsystemen. Na het synchroniseren van je smartphone met de Klever fiets, kun je niet alleen je fietsactiviteiten opslaan, maar kun je ook je smartphone als dashboard gebruiken. Na je rit, kun je je geparkeerde Klever makkelijk terugvinden en ook je rij-gegevens analyseren.

Merk: Klever
Type fiets: E-bike
Ondersteuningslimiet: 25km/u
Kleuren: Iron Grey | Snow White
Motortechniek: KLEVER BIACTRON V2 (350W begrensd tot 250W)
Motorpositie: Achter
Wielgrootte: 27.5inch
Banden: SCHWALBE SUPER MOTO X 27.5 x 2.4"
Remmen: TEKTRO GEMINI hydraulische schijfremmen, 180mm
Display: 2.2“ LCD + Bluetooth®
Batterij capaciteit: 360Wh (standaard) Li-Ion polymeer + 2Ah lader
Batterij positie: Midden
Actieradius: ±60km
Verlichting: AXA BLUELINE 30
Versnellingen: Shimano Deore 10 speed
Voorvorkvering: Nee
Max. belastbaar gewicht: 120 kg
Gewicht: 25,5 kg
0 sterren op basis van 0 beoordelingen