Tesoro Neo X 2

€2.999,00
Beschikbaarheid: Niet op voorraad

De Cannondale Tesoro NEO X2 is een mix tussen een mountainbike en een toerfiets die beide werelden samenbrengt in een fraai, elegant en uitdagend design. 29inch wielen met brede all-terrain banden, voorvering en uitgerust met een stille Bosch middenmotor en een 500Wh Bosch batterij. Dit vormt samen een prestatiegerichte knaller die net zo comfortabel is op de weg als in het terrein. Waar het pad ook naartoe leidt, de Tesoro NEO X2 staat je terzijde.


BOSCH-INTEGRATIE

De Tesoro Neo X2 is voorzien van de nieuwe BOSCH Active Line PLUS middenmotor. Deze heeft een zogeheten 'direct drive' en is door het ontbreken van de interne tandwielen lekker stil. De Neo X2 wordt standaard uitgerust met een 500Wh Bosch batterij die in het frame bevindt.


BOSCH POWERTUBE 500WH

De Bosch Powertube 500Wh batterij is uitneembaar en kan gemakkelijk via het oplaadcontact op de eBike worden geladen. De hoogwaardige lithium-ion batterij is met een battery management system uitgerust, dat mogelijke storingsbronnen herkent en de cellen beschermt tegen overbelasting. Met een standaard lader is de batterij in 4,5uur volledig opgeladen. Dankzij zijn duurzaamheid, het ergonomische design en het bedieningsgemak is de Powertube 500 een betrouwbare en krachtige metgezel.


BOSCH PURION

Purion is de minimalistische boordcomputer voor iedereen die op het fietsstuur een nette uitstraling wenst, ongeacht of de boordcomputer in de stad of op het platteland wordt gebruikt. Tijdens de rit hebt u door met de duim te klikken toegang tot alle belangrijke gegevens, zonder dat u uw handen van het stuur hoeft af te halen. Vijf verschillende rijmodi geven u in iedere situatie de individueel juiste ondersteuning.


KRACHTIGE SHIMANO SCHIJFREMMEN

De Tesoro Neo X2 is uitgerust met hydraulische schijfremmen van Shimano, want goede remmen zijn bij een dergelijk krachtige E-bike en in heuvelachtige gebieden geen overbodige luxe!

Schijfremmen hebben als voordeel dat ze krachtig en goed gedoseerd kunnen vertragen en toch weinig handkracht vragen. Eén of twee vingers aan de remhendel is voldoende.

Verder presteren de schijfremmen ook onder de natte Hollandse weersomstandigheden nog even goed.

* Schijfremmen dienen goed ingeremd te worden en vetvrij gehouden te worden om piepende remgeluiden te reduceren.


STEVIGE 29INCH WIELEN MET BREDE BANDEN

29inch wielen met brede banden bieden veel comfort en grip waardoor je soepel over verharde wegen glijdt en vol vertrouwen op ruw en onverhard wegdek kunt scheuren.

Merk: Cannondale
Type fiets: E-bike
Ondersteuningslimiet: 25km/u
Kleuren: Graphite
Motortechniek: Bosch Active Line Plus 250W middenmotor
Motorpositie: Midden
Wielgrootte: 29inch
Banden: Schwalbe G-One Allround, 29x2.25"
Remmen: Shimano MT200 hydraulische schijfremmen, 180/180mm
Display: BOSCH Purion
Batterij capaciteit: 500Wh Li-Ion polymeer BOSCH Powertube + 4Ah snellader
Batterij positie: In het frame
Actieradius: ±100km
Verlichting: Busch&Muller 40 LUX / Supernova E3-Tail rear
Versnellingen: Shimano Deore, 10-speed
Voorvorkvering: Suntour XCM34 boost LO
Max. belastbaar gewicht: 150 kg
Gewicht: 21,2 kg (incl. batterij)
0 sterren op basis van 0 beoordelingen