Tesoro Neo X 1

€3.499,00
Beschikbaarheid: Niet op voorraad

De Cannondale Tesoro NEO X1 is een mix tussen een mountainbike en een toerfiets die beide werelden samenbrengt in een fraai, elegant en uitdagend design. 29inch wielen met brede all-terrain banden, voorvering en uitgerust met een krachtige Bosch middenmotor en een 500Wh Bosch batterij. Dit vormt samen een prestatiegerichte knaller die net zo comfortabel is op de weg als in het terrein. Waar het pad ook naartoe leidt, de Tesoro NEO X1 staat je terzijde.


BOSCH-INTEGRATIE

De Tesoro Neo X1 beschikt over de BOSCH Performance Cruise motor met een 500Wh accu. Door de sportieve programmatuur van de software reageert de Performance motor relatief krachtig en direct.


BOSCH POWERTUBE 500WH

De Bosch Powertube 500Wh batterij is uitneembaar en kan gemakkelijk via het oplaadcontact op de eBike worden geladen. De hoogwaardige lithium-ion batterij is met een battery management system uitgerust, dat mogelijke storingsbronnen herkent en de cellen beschermt tegen overbelasting. Met een standaard lader is de batterij in 4,5uur volledig opgeladen. Dankzij zijn duurzaamheid, het ergonomische design en het bedieningsgemak is de Powertube 500 een betrouwbare en krachtige metgezel.


BOSCH PURION

Purion is de minimalistische boordcomputer voor iedereen die op het fietsstuur een nette uitstraling wenst, ongeacht of de boordcomputer in de stad of op het platteland wordt gebruikt. Tijdens de rit hebt u door met de duim te klikken toegang tot alle belangrijke gegevens, zonder dat u uw handen van het stuur hoeft af te halen. Vijf verschillende rijmodi geven u in iedere situatie de individueel juiste ondersteuning.


Strak framedesign

Het stijve frame is ontworpen voor maximaal comfort en controle. Omdat de motor en batterij centraal gepositioneerd zijn voelt de Tesoro Neo X1 super licht en stabiel aan. 


KRACHTIGE SHIMANO SCHIJFREMMEN

De Tesoro Neo X1 is uitgerust met hydraulische schijfremmen van Shimano, want goede remmen zijn bij een dergelijk krachtige E-bike en in heuvelachtige gebieden geen overbodige luxe!

Schijfremmen hebben als voordeel dat ze krachtig en goed gedoseerd kunnen vertragen en toch weinig handkracht vragen. Eén of twee vingers aan de remhendel is voldoende.

* Schijfremmen dienen goed ingeremd te worden en vetvrij gehouden te worden om piepende remgeluiden te reduceren.

Merk: Cannondale
Type fiets: E-bike
Ondersteuningslimiet: 25km/u
Kleuren: Black
Motortechniek: BOSCH Performance CX 250W middenmotor
Motorpositie: Midden
Wielgrootte: 29inch
Banden: Schwalbe G-One All Round, 29x2.25"
Remmen: Shimano MT400 hydraulische remmen, 180/180mm
Display: BOSCH Purion
Batterij capaciteit: 500Wh Li-Ion polymeer BOSCH PowerPack + 4Ah snellader
Batterij positie: Midden
Actieradius: ±100km
Verlichting: Supernova Mini 2 / Supernova E3-Tail rear, Tubus Rear Rack
Versnellingen: Shimano Deore, 10-speed
Voorvorkvering: Suntour Raidon 34 LOR boost
Max. belastbaar gewicht: 150 kg
Gewicht: 22,4 kg (incl. batterij)
0 sterren op basis van 0 beoordelingen