Tesoro Neo X 1 (model 2020)

€3.999,00
Beschikbaarheid: Niet op voorraad

De Cannondale Tesoro NEO X1 (model 2020) is een mix tussen een mountainbike en een toerfiets die beide werelden samenbrengt in een fraai, elegant en uitdagend design. 29inch wielen met brede all-terrain banden, voorvering en uitgerust met een krachtige Bosch middenmotor en een 500Wh Bosch batterij. Dit vormt samen een prestatiegerichte knaller die net zo comfortabel is op de weg als in het terrein. Waar het pad ook naartoe leidt, de Tesoro NEO X1 staat je terzijde.


BOSCH-INTEGRATIE

De Tesoro Neo X1 beschikt over de BOSCH Performance Cruise motor met een 500Wh accu. Door de sportieve programmatuur van de software reageert de Performance motor relatief krachtig en direct.


BOSCH POWERTUBE 500WH

De Bosch Powertube 500Wh batterij is uitneembaar en kan gemakkelijk via het oplaadcontact op de eBike worden geladen. De hoogwaardige lithium-ion batterij is met een battery management system uitgerust, dat mogelijke storingsbronnen herkent en de cellen beschermt tegen overbelasting. Met een standaard lader is de batterij in 4,5uur volledig opgeladen. Dankzij zijn duurzaamheid, het ergonomische design en het bedieningsgemak is de Powertube 500 een betrouwbare en krachtige metgezel.


BOSCH KIOX

De Kiox is de boordcomputer voor sportief ingestelde fietsers. De Kiox beschikt over de klassieke functies van een boordcomputer en biedt je via de smartphone-app tegelijkertijd toegang tot de digitale wereld. Het kleurendisplay toont je alle rijgegevens en dankzij de afzonderlijke bedieningseenheid houd je het stuur en het terrein onder controle. De Kiox registreert je ritten en stuurt alle relevante gegevens via de met Bluetooth verbonden smartphone ook naar de online-portal eBike Connect. Dat maakt de Kiox je perfecte metgezel op elke tocht. Via Bluetooth kun je verbinding maken met een optionele borstband en ben je altijd op de hoogte van je actuele hartslag. Vijf verschillende rijmodi geven u in iedere situatie de individueel juiste ondersteuning.

elektrische fiets


Strak framedesign

Het stijve frame is ontworpen voor maximaal comfort en controle. Omdat de motor en batterij centraal gepositioneerd zijn voelt de Tesoro Neo X1 super licht en stabiel aan. 

elektrische fiets


KRACHTIGE SHIMANO SCHIJFREMMEN

De Tesoro Neo X1 is uitgerust met hydraulische schijfremmen van Shimano, want goede remmen zijn bij een dergelijk krachtige E-bike en in heuvelachtige gebieden geen overbodige luxe!

Schijfremmen hebben als voordeel dat ze krachtig en goed gedoseerd kunnen vertragen en toch weinig handkracht vragen. Eén of twee vingers aan de remhendel is voldoende.

* Schijfremmen dienen goed ingeremd te worden en vetvrij gehouden te worden om piepende remgeluiden te reduceren.

elektrische fiets

Merk: Cannondale
Type fiets: E-bike
Ondersteuningslimiet: 25km/u
Kleuren: Mantis
Motortechniek: BOSCH Performance CX 250W middenmotor
Motorpositie: Midden
Wielgrootte: 29inch
Banden: Schwalbe G-One Allround Performance, 29 x 2.25"
Remmen: Shimano MT200 hydro disc, 180/180mm
Display: Bosch Kiox
Batterij capaciteit: 500Wh Li-Ion polymeer BOSCH Powertube + 4Ah snellader
Batterij positie: Midden
Actieradius: ±100km
Verlichting: Supernova V521S front / Herrmans H-Trace Mirco back
Versnellingen: Shimano SLX, 12-speed
Voorvorkvering: SR Suntour Raidon 34
Max. belastbaar gewicht: 150 kg
Gewicht: 22,4 kg (incl. batterij)
0 sterren op basis van 0 beoordelingen