Tesoro Neo Women's 2 Showmodel

€2.499,00 €2.249,00
Beschikbaarheid: Niet op voorraad

De Cannondale Tesoro Neo elektrische fiets is bestemd voor de personen die van sportief fietsen houden met de wind in de rug. Vanwege zijn fijne ondersteuning zul je op deze fiets veel makkelijker grote fietstochten maken. Omdat de motor en batterij centraal gepositioneerd zijn voelt deze Cannondale super licht en stabiel aan.

De Tesoro Neo Women's 2 is voorzien van een Bosch Active line plus 250W motor. Ook is de E-bike standaard voorzien van een 400 Wh accu waarmee de fiets uitblinkt in zijn soepele en geruisloze ondersteuning.


BOSCH-INTEGRATIE

De Tesoro Neo Women's 2 is voorzien van de nieuwe BOSCH Active Line PLUS middenmotor. Deze heeft een zogeheten 'direct drive' en is door het ontbreken van de interne tandwielen lekker stil. De Neo Women's 2 wordt standaard uitgerust met een 400Wh Bosch batterij.


BOSCH POWERPACK 400WH

De Bosch Powerpack 400Wh batterij is uitneembaar en kan gemakkelijk via het oplaadcontact op de eBike worden geladen. De hoogwaardige lithium-ion batterij is met een battery management system uitgerust, dat mogelijke storingsbronnen herkent en de cellen beschermt tegen overbelasting. Met een standaard lader is de batterij in 3,5uur volledig opgeladen. Dankzij zijn duurzaamheid, het ergonomische design en het bedieningsgemak is de PowerPack 400 een betrouwbare en krachtige metgezel.


BOSCH PURION

Purion is de minimalistische boordcomputer voor iedereen die op het fietsstuur een nette uitstraling wenst, ongeacht of de boordcomputer in de stad of op het platteland wordt gebruikt. Tijdens de rit hebt u door met de duim te klikken toegang tot alle belangrijke gegevens, zonder dat u uw handen van het stuur hoeft af te halen. Vijf verschillende rijmodi geven u in iedere situatie de individueel juiste ondersteuning.


KRACHTIGE SHIMANO SCHIJFREMMEN

De Tesoro Neo Women's 2 is uitgerust met hydraulische schijfremmen van Shimano, want goede remmen zijn bij een dergelijk krachtige E-bike en in heuvelachtige gebieden geen overbodige luxe!

Schijfremmen hebben als voordeel dat ze krachtig en goed gedoseerd kunnen vertragen en toch weinig handkracht vragen. Eén of twee vingers aan de remhendel is voldoende.

Verder presteren de schijfremmen ook onder de natte Hollandse weersomstandigheden nog even goed.

* Schijfremmen dienen goed ingeremd te worden en vetvrij gehouden te worden om piepende remgeluiden te reduceren.

Merk: Cannondale
Type fiets: E-bike
Ondersteuningslimiet: 25km/u
Kleuren: Glacier Blue
Motortechniek: Bosch Active Line Plus 250W middenmotor
Motorpositie: Midden
Wielgrootte: 28inch
Banden: Schwalbe Little Big Ben, 700x38c
Remmen: Shimano MT200 hydraulische schijfremmen, 160/160mm
Display: BOSCH Purion
Batterij capaciteit: 400Wh Li-Ion polymeer BOSCH PowerPack + 2Ah snellader
Batterij positie: Midden
Actieradius: ±80km
Verlichting: Busch&Müller 40 LUX / Herrmans H-Trace rear
Versnellingen: Shimano Acera 9-speed
Voorvorkvering: SR Suntour NEX HLO E25 DS
Max. belastbaar gewicht: 150 kg
Gewicht: 21,5 kg (incl. batterij)
0 sterren op basis van 0 beoordelingen