S-Comfort

€2.799,00
Beschikbaarheid: Niet op voorraad

De S-Comfort van Klever is een geweldig comfortabel e-bike om lekker mee te gaan toeren maar is ook een prima partner voor de dagelijkse ritten. Klever heeft bij deze veelzijdige E-Bike de batterij aan de voorzijde van de zitbuis geplaatst. Het frame van de Klever S-Comfort is stijf en voorzien van 27,5 inch wielen. In combinatie met de BIACTRON achterwielmotor en het functionele frame is deze E-Bike super wendbaar. Daarnaast valt het comfort ook direct op, de S-Comfort heeft een geveerde voorvork en een licht sportieve zithouding. De S-Comfort is voorzien van de Klever BIACTRON achterwielmotor techniek, een geruisloze 250W motor met een hoog koppel van ruim 43Nm. Met de Shimano 10 speed Deore derailleur schakelt je soepel in elke versnelling.


CLEAN EN FUNCTIONEEL DESIGN

Dit model van de Klever S-Comfort levert ook de betrouwbaarheid en kracht van het BIACTRON system, de comfortabele rijhouding, en de voorvering. De combinatie van voorvering, de krachtige motor, het robuuste frame, de hydraulische schijfremmen en een comfortabele zithouding, maken dit model tot een van de meest fijne en comfortabele toerfiets.

elektrische fiets


BIACTRON SYSTEEM: STIL EN KRACHTIG

Over de afgelopen 6 jaar heeft het BIACTRON systeem zich bewezen als een van de meest krachtige en stille motor. In combinatie met het robuuste frame, gebouwd door één van de beste aluminium framebouwers ter wereld, krijg je een aantrekkelijke e-bike die jou overal wegbrengt.

elektrische fiets


KLEVER BATTERIJ

Makkelijk draagbare batterij, overal oplaadbaar en altijd af te lezen hoe vol hij is. Inclusief beschermende afdekking voor het laadpunt. Voor echte avonturiers zijn er speciale tassen verkrijgbaar om een extra batterij mee te nemen. Deze tas is aan het frame vast te maken en zorgt ervoor dat je binnen 20 seconden van accu kan wisselen. De standaard 570Wh batterij is met een reislader in 6uur opgeladen.


KLEVER LCD DISPLAY

De Klever display is functioneel gebouwd waar u alle nodige informatie kunt aflezen. Tijdens de rit heeft u met één vingerklik toegang tot alle belangrijke gegevens, zonder dat u uw handen van het stuur hoeft af te halen. Vier verschillende rijmodi geven u in iedere situatie de individueel juiste ondersteuning. De Turbo-knop geeft vanaf stilstand een ondersteuning van 4km/u. Tijdens het fietsen de Turbo-knop gebruiken geeft een extra zetje in de rug voor als u een steile heuvel op fietst.


STILLE EN SOEPELE SNELHEID MET NADRUK OP COMFORT

Deze Klever S-Comfort E-bike met 10 versnellingen, 27,5inch wielen en Tektro hydraulische remschijven verzorgt je een zorgeloze rit. De stijfheid van het frame, de soepele en stille snelheid van de 250W BIACTRON motor en het gevoel van controle dat deze e-bike met zich meebrengt zorgen ervoor dat je met frisse zin aankomt bij je werk.

elektrische fiets

Merk: Klever
Type fiets: E-bike
Ondersteuningslimiet: 25km/u
Kleuren: North Sea Blue
Motortechniek: KLEVER BIACTRON V2 (350W begrensd tot 250W)
Motorpositie: Achter
Wielgrootte: 27,5inch
Banden: Kenda Kwick Seven-5 27.5 x 1.75"
Remmen: Tektro hydraulische schijfremmen HD-M290 Aurige, 180mm
Display: 2,2" LCD display + E-KEY + Bluetooth
Batterij capaciteit: 570Wh (standaard) Li-Ion polymeer + 2Ah lader
Batterij positie: Midden
Actieradius: 60-120km
Verlichting: Herrmanns MR8
Versnellingen: Shimano Deore 10 Speed derailleur
Voorvorkvering: Ja
Max. belastbaar gewicht: 120 kg
Gewicht: 27 kg (incl. batterij)
0 sterren op basis van 0 beoordelingen