Riksja Rood

€4.999,00
Beschikbaarheid: Niet op voorraad

I.V.M. MAATWERK BEDRAAGT DE LEVERTIJD 7-9 WEKEN NADAT U EEN BESTELLING HEEFT GEPLAATST.

Bestuurder en meerijders kunnen gezellig met elkaar praten en in alle rust van de omgeving genieten. De Riksja is een fantastische manier om de stad te verkennen. Deze elektrische Taxi is met een Shimano Steps middenmotor uitgerust, dit maakt hem zeer duurzaam en ook nog een flink stuk goedkoper in gebruik dan een auto (de accu zit weer vol voor 10cent!). De uitschuifbare voetenplank zorgt ervoor dat de passagiers veilig kunnen instappen. De Riksja is standaard uitgevoerd met dikke ventilerende kussens. Optioneel is de beschermbeugel, huif en/of warme deken te bestellen. De beugel zorgt ervoor dat uw passagier veilig zijn bestemming bereikt. De huif geeft niet alleen bescherming tegen de zon en regen, maar geeft ook een gezellige uitstraling.

Als opties voor de Riksja zijn er een tent/huif, voetendeken of een beugel. Informeer voor de mogelijkheden.

Lengte: 210 cm breedte: 85 cm


SHIMANO STEPS MIDDENMOTOR

Soepel lopende, stille motor in een compacte, lichtgewicht behuizing voor een slank uiterlijk en ultieme rijprestaties. De Shimano Steps is een van de lichtste, meest compacte motor op de markt. Uitgerust met een krachtige en intelligente trapondersteuning voor een veilig en natuurlijk rijgevoel. De motor is weerbestendig en waterdicht.


SHIMANO STEPS LCD DISPLAY

Strakke fietscomputer op het stuur met gemakkelijk leesbaar display met groot contrast. Gecombineerd met ergonomische schakelaar in intuïtief ontwerp.

Het gemakkelijk afleesbare display toont iedere functie die je rit tot een succes maakt. De getoonde functies zijn snelheid, afstand, fietstijd, klok, versnelling, geschat bereik, accu-indicatie.  Nauwkeurig, betrouwbaar en soepel schakelen tussen de drie ondersteuningsstanden, ongeacht het weer.


SHIMANO STEPS BATTERIJ

Hoogwaardige 418Wh li-Ion polymeer batterij met een zeer lange levensduur! Deze batterij heeft een gewicht van 2,5kg en is gemonteerd op de bagagedrager. De batterij kan worden opgeladen zonder deze uit de fiets te verwijderen. Met een korte laadtijd van 4 uren is de batterij volledig opgeladen.

Merk: bakfiets.nl
Type fiets: Bakfiets
Ondersteuningslimiet: 25km/u
Kleuren: Rood
Motortechniek: 250W Shimano Steps middenmotor
Motorpositie: Midden
Wielgrootte:
Banden: Schwalbe Marathon Plus
Remmen: Voor schijfrem / Achter rollerbrake
Display: LCD display
Batterij capaciteit: 418Wh (36V, 11,6Ah) Li-Ion polymeer
Batterij positie: Achter
Actieradius: 20-70km
Verlichting: Power LED 50 Lux
Versnellingen: Nuvinci traploze versnellingsnaaf
Voorvorkvering: Nee
Max. belastbaar gewicht:
Gewicht:
0 sterren op basis van 0 beoordelingen