Quick Neo EQ

€3.299,00
Beschikbaarheid: Niet op voorraad

De Quick NEO EQ E-bike combineert de snelheid van een racefiets met de comfortabele rechtop zitpositie en de moeiteloze controle van een vlak stuur. Zijn werkelijk fabelachtige handling maakt zelfs de meest uitdagende trail tot een peulenschil. Deze fiets is de complete allrounder waar rijders direct verliefd op worden.


BOSCH-INTEGRATIE

De Quick Neo EQ is voorzien van de nieuwe BOSCH Active Line PLUS middenmotor. Deze heeft een zogeheten 'direct drive' en is door het ontbreken van de interne tandwielen lekker stil. De Quick Neo EQ wordt standaard uitgerust met een 500Wh Bosch batterij die in het frame bevindt.

elektrische fiets


BOSCH POWERTUBE 500WH

De Bosch Powertube 500Wh batterij is uitneembaar en kan gemakkelijk via het oplaadcontact op de eBike worden geladen. De hoogwaardige lithium-ion batterij is met een battery management system uitgerust, dat mogelijke storingsbronnen herkent en de cellen beschermt tegen overbelasting. Met een standaard lader is de batterij in 4,5uur volledig opgeladen. Dankzij zijn duurzaamheid, het ergonomische design en het bedieningsgemak is de Powertube 500 een betrouwbare en krachtige metgezel.

elektrische fiets


BOSCH KIOX

De Kiox heeft 5 rijmodi en biedt alle functies die een sportieve fietser nodig heeft. Het kleine, krasbestendige kleurendisplay wordt aangestuurd door de aparte bedieningseenheid met voelbare drukpunten en levert rijgegevens over snelheid, eigen prestaties, hartslag, acculading en nog veel meer. Met de Kiox heeft u zicht op essentiële informatie – en dankzij de aparte Remote Compact heeft u het stuur en het terrein onder controle. Via Bluetooth met een optionele borstband verbonden worden Kiox-gebruikers altijd op de hoogte gehouden van het huidige polsbereik en kunnen zo optimaal trainen. De Bluetooth Low Energy-interface biedt ook de mogelijkheid om software-updates zonder kabelverbinding naar uw boordcomputer te downloaden. Het display is makkelijk te plaatsen en te verwijderen, maar zit hij tegelijkertijd stevig vast.

elektrische fiets


STRAK FRAMEDESIGN

Het stijve frame is ontworpen voor maximaal comfort en controle. Omdat de motor en batterij centraal gepositioneerd zijn voelt de Quick Neo EQ super licht en stabiel aan. 

elektrische fiets


KRACHTIGE SHIMANO SCHIJFREMMEN

De Quick Neo 2 is uitgerust met hydraulische schijfremmen van Shimano, want goede remmen zijn bij een dergelijk krachtige E-bike en in heuvelachtige gebieden geen overbodige luxe!

Schijfremmen hebben als voordeel dat ze krachtig en goed gedoseerd kunnen vertragen en toch weinig handkracht vragen. Eén of twee vingers aan de remhendel is voldoende.

Verder presteren de schijfremmen ook onder de natte Hollandse weersomstandigheden nog even goed.

* Schijfremmen dienen goed ingeremd te worden en vetvrij gehouden te worden om piepende remgeluiden te reduceren.

elektrische fiets

Merk: Cannondale
Type fiets: E-bike
Ondersteuningslimiet: 25km/u
Kleuren: Graphite
Motortechniek: Bosch Active Line Plus 250W middenmotor
Motorpositie: Midden
Wielgrootte: 28inch
Banden: WTB Exposure TCS, 700 x 34c, Distance + compound, tubeless ready
Remmen: Shimano MT200 hydro disc, 160/160mm RT26 rotors
Display: Bosch Kiox
Batterij capaciteit: 500Wh Li-Ion polymeer BOSCH Powertube + 4Ah snellader
Batterij positie: In het frame
Actieradius: ±100km
Verlichting: Supernova Mini 2 voor / E3 Tail Light 2 achter
Versnellingen: Shimano Deore GS, 10-speed
Voorvorkvering: -
Max. belastbaar gewicht: 120 kg
Gewicht: 19,7 Kg
0 sterren op basis van 0 beoordelingen