Q-Comfort

€2.999,00
Beschikbaarheid: Niet op voorraad

De Klever Q-Comfort 20inch E-bike heeft voor- en achtervering en een laag zwaartepunt. En in combinatie met de stille, snel accelererende krachtige BIACTRON achterwiel motor is de Klever Q-Comfort een comfortabele E-bike die ook nog eens heerlijk rijdt. Deze compact e-bike rijdt opvallend makkelijk bergop. Het stuur klap je makkelijk naar beneden, het zadel duw je eenvoudig tegen de zadelbuis en de pedalen klap je eenvoudig in. Dat maakt de Q vrij smal en dus makkelijk weg te zetten. Bijvoorbeeld onder je kapstok of in je camper.


CLEAN DESIGN

Het compacte model van de Klever Q levert ook de betrouwbaarheid en kracht van het BIACTRON system, de comfortabele rijhouding, en de voor-en achtervering. Hoewel de kleine wielen anders suggereren, rijdt de Klever Q compact e-bike echt lekker. Daarboven geeft de combinatie van een lange wielbasis, volledige vering, hydraulische schijfremmen en het lage zwaartepunt je ook het gevoel van controle.


BIACTRON SYSTEEM: STIL EN KRACHTIG

Over de afgelopen 6 jaar heeft het BIACTRON systeem zich bewezen als een van de meest krachtige en stille motor. In combinatie met het robuuste frame, gebouwd door één van de beste aluminium framebouwers ter wereld, krijg je een aantrekkelijke e-bike die jou overal wegbrengt.


KLEVER BATTERIJ

Makkelijk draagbare batterij, overal oplaadbaar en altijd af te lezen hoe vol hij is. Inclusief beschermende afdekking voor het laadpunt. Voor echte avonturiers zijn er speciale tassen verkrijgbaar om een extra batterij mee te nemen. Deze tas is aan het frame vast te maken en zorgt ervoor dat je binnen 20 seconden van accu kan wisselen. De standaard 360Wh batterij is met een reislader in 3,8uur opgeladen.


KLEVER LCD DISPLAY

De Klever display is functioneel gebouwd waar u alle nodige informatie kunt aflezen. Tijdens de rit heeft u met één vingerklik toegang tot alle belangrijke gegevens, zonder dat u uw handen van het stuur hoeft af te halen. Vier verschillende rijmodi geven u in iedere situatie de individueel juiste ondersteuning. De Turbo-knop geeft vanaf stilstand een ondersteuning van 4km/u. Tijdens het fietsen de Turbo-knop gebruiken geeft een extra zetje in de rug voor als u een steile heuvel op fietst.


KLEVER CONNECT APP

Klever heeft de hele fiets geïntegreerd ontworpen rondom het aandrijfsysteem inclusief sensoren en motor. Daarom kan het systeem meer rij-informatie bieden dan de meeste andere aandrijfsystemen. Na het synchroniseren van je smartphone met de Klever fiets, kun je niet alleen je fietsactiviteiten opslaan, maar kun je ook je smartphone als dashboard gebruiken. Na je rit, kun je je geparkeerde Klever makkelijk terugvinden en ook je rij-gegevens analyseren.

 

Merk: Klever
Type fiets: E-bike
Ondersteuningslimiet: 25km/u
Kleuren: Snow White | Midnight Black
Motortechniek: KLEVER BIACTRON V2 (350W begrensd tot 250W)
Motorpositie: Achter
Wielgrootte: 20inch
Banden: SCHWALBE BIG APPLE 20 x 2.0"
Remmen: TEKTRO VOLANS Hydraulische schijfremmen​, 160mm
Display: 2,2" LCD display + E-KEY + Bluetooth
Batterij capaciteit: 360Wh (standaard) Li-Ion polymeer + 2Ah lader
Batterij positie: Midden
Actieradius: ±80km
Verlichting: AXA PICO 30
Versnellingen: SHIMANO ZEE 10 speed
Voorvorkvering: Voor- en achtervering
Max. belastbaar gewicht: 100 kg
Gewicht: 25 kg (incl. batterij)
0 sterren op basis van 0 beoordelingen