Mavaro Performance Remixte (model 2020)

€3.399,00
Beschikbaarheid: Niet op voorraad

De Cannondale Mavaro Performance Remixte is een functionele elektrische hybridefiets. Deze Cannondale e-bike is uitgerust met de BOSCH Performance Cruise middenmotor en een 500wh accu. Het hydraulische remsysteem van Shimano biedt doseerbare krachtige remkracht in alle situaties. De Shimano Deore afmontage en een HeadShok Fatty DL50 XL voorvorkvering maken de Mavaro een van de lichtste en fijne E-bike in zijn klasse.


BOSCH-INTEGRATIE

De Mavaro Performance Remixte beschikt over de BOSCH Performance Cruise motor met een 500Wh accu. Door de sportieve programmatuur van de software reageert de Performance motor relatief krachtig en direct.


BOSCH POWERPACK 500WH

De Bosch Powerpack 500Wh batterij is uitneembaar en kan gemakkelijk via het oplaadcontact op de eBike worden geladen. De hoogwaardige lithium-ion batterij is met een battery management system uitgerust, dat mogelijke storingsbronnen herkent en de cellen beschermt tegen overbelasting. Met een standaard lader is de batterij in 4,5uur volledig opgeladen. Dankzij zijn duurzaamheid, het ergonomische design en het bedieningsgemak is de PowerPack 500 een betrouwbare en krachtige metgezel.

elektrische fiets


BOSCH PURION

Purion is de minimalistische boordcomputer voor iedereen die op het fietsstuur een nette uitstraling wenst, ongeacht of de boordcomputer in de stad of op het platteland wordt gebruikt. Tijdens de rit hebt u door met de duim te klikken toegang tot alle belangrijke gegevens, zonder dat u uw handen van het stuur hoeft af te halen. Vijf verschillende rijmodi geven u in iedere situatie de individueel juiste ondersteuning.


CANNONDALE HEADSHOK FATTY VOORVORK

Cannondale is beroemd om haar eigen HeadShok systeem. Dit is een speciale verende voorvork waarbij het veermechanisme ín het balhoofd verwerkt is.

De HeadShok Fatty in de Cannondale Mavaro weegt minder dan conventionele telescopische vorken en reageert heerlijk soepel dankzij de geleiding met naaldlagers. Je ziet bijna niet dat er vering in de fiets zit, maar je voelt het wel!

elektrische fiets

De Mavaro Performance Remixte is uitgerust met hydraulische schijfremmen van Shimano, want goede remmen zijn bij een dergelijk krachtige E-bike en in heuvelachtige gebieden geen overbodige luxe!

Schijfremmen hebben als voordeel dat ze krachtig en goed gedoseerd kunnen vertragen en toch weinig handkracht vragen. Eén of twee vingers aan de remhendel is voldoende.

* Schijfremmen dienen goed ingeremd te worden en vetvrij gehouden te worden om piepende remgeluiden te reduceren.

Merk: Cannondale
Type fiets: E-bike
Ondersteuningslimiet: 25km/u
Kleuren: Graphite
Motortechniek: BOSCH Performance Cruise 250W middenmotor
Motorpositie: Midden
Wielgrootte: 28inch
Banden: Schwalbe Little Big Ben, 28x1.5", K-Guard puncture protection
Remmen: Shimano M200 hydraulic disc, 180/160mm
Display: BOSCH Purion
Batterij capaciteit: 500Wh Li-Ion polymeer BOSCH PowerPack + 4Ah snellader
Batterij positie: Achter
Actieradius: ±100km
Verlichting: Herrmans H-Black MR4 front
Versnellingen: Shimano Deore M6000 10-speed
Voorvorkvering: HeadShok Fatty DL50 XL
Max. belastbaar gewicht: 130 kg
Gewicht: 24,5 kg (incl. batterij)
0 sterren op basis van 0 beoordelingen