Mavaro Neo City 2 (model 2020)

€3.399,00
Beschikbaarheid: Niet op voorraad

De Mavaro Neo City 2 (model 2020) is de ideale fiets voor de avontuurlijke toerfietser dankzij geïntegreerde verlichting, eenvoudigere toegang tot de batterij en zelfs speciaal ontwikkelde spatborden. Jij zit in een ideale positie voor meer comfort en controle dankzij de geometrie van deze fiets. Door logische stappen in opvolgende framematen garanderen we dat rijders ongeacht hun lichaamslengte kunnen genieten van hetzelfde rijgevoel.

Veilige, precieze handling en stabiliteit bij hoge snelheden. Dit wordt waar gemaakt door een van de meest stijve frames op de markt. Voor optimale power en een welkome ondersteuning op alle terrein is de Mavaro NEO City 2 voorzien van het nieuwe Bosch Active Line Plus-systeem.


BOSCH-INTEGRATIE

De Mavaro Neo City 2 is voorzien van de nieuwe BOSCH Active Line PLUS 250W middenmotor. Deze heeft een zogeheten 'direct drive' en is door het ontbreken van de interne tandwielen lekker stil. De Mavaro Neo City 2 wordt standaard uitgerust met een 500Wh Bosch batterij.


BOSCH POWERPACK 500WH

De Bosch Powerpack 500Wh batterij is uitneembaar en kan gemakkelijk via het oplaadcontact op de eBike worden geladen. De hoogwaardige lithium-ion batterij is met een battery management system uitgerust, dat mogelijke storingsbronnen herkent en de cellen beschermt tegen overbelasting. Met een standaard lader is de batterij in 4,5uur volledig opgeladen. Dankzij zijn duurzaamheid, het ergonomische design en het bedieningsgemak is de PowerPack 500 een betrouwbare en krachtige metgezel.


BOSCH PURION

Purion is de minimalistische boordcomputer voor iedereen die op het fietsstuur een nette uitstraling wenst, ongeacht of de boordcomputer in de stad of op het platteland wordt gebruikt. Tijdens de rit hebt u door met de duim te klikken toegang tot alle belangrijke gegevens, zonder dat u uw handen van het stuur hoeft af te halen. Vijf verschillende rijmodi geven u in iedere situatie de individueel juiste ondersteuning.


KRACHTIGE SHIMANO SCHIJFREMMEN

De Mavaro Neo City 2 is uitgerust met hydraulische schijfremmen van Shimano, want goede remmen zijn bij een dergelijk krachtige E-bike en in heuvelachtige gebieden geen overbodige luxe!

Schijfremmen hebben als voordeel dat ze krachtig en goed gedoseerd kunnen vertragen en toch weinig handkracht vragen. Eén of twee vingers aan de remhendel is voldoende.

Verder presteren de schijfremmen ook onder de natte Hollandse weersomstandigheden nog even goed.

* Schijfremmen dienen goed ingeremd te worden en vetvrij gehouden te worden om piepende remgeluiden te reduceren.

elektrische fiets

Merk: Cannondale
Type fiets: E-bike
Ondersteuningslimiet: 25km/u
Kleuren: Black Pearl
Motortechniek: Bosch Active Line Plus 250W middenmotor
Motorpositie: Midden
Wielgrootte: 27.5inch
Banden: Schwalbe Big Ben, 27.5x2.0"
Remmen: Shimano MT200 hydro disc, 180/160mm
Display: BOSCH Purion
Batterij capaciteit: 500Wh Li-Ion polymeer BOSCH PowerPack + 4Ah snellader
Batterij positie: Midden
Actieradius: ±80km
Verlichting: Busch&Müller 40 LUX Front Light, Tubus Rear Rack
Versnellingen: Shimano Alfine, 8-speed internal hub
Voorvorkvering: HeadShok DL50
Max. belastbaar gewicht: 150 kg
Gewicht: 22 kg (incl. batterij)
0 sterren op basis van 0 beoordelingen