Mavaro Neo 2

€2.499,00
Beschikbaarheid: Niet op voorraad

De Mavaro Neo 2 is een doorontwikkeling van de Mavaro, welke jaren geleden de eerste Cannondale E-bike was die volgens onze strenge Hollandse eisen ontwikkeld werd. Bij dit model heeft Cannondale nóg meer de nadruk gelegd op comfort, stabiliteit en veiligheid. Dit hebben ze onder andere gedaan door de gewichtsverdeling en de zithouding te optimaliseren, maar ook door toepassing van een kleinere wielmaat. Namelijk 27,5" velgen in combinatie met relatief brede banden.


Bosch-integratie

De Mavaro Neo 2 is voorzien van de nieuwe BOSCH Active Line PLUS middenmotor. Deze heeft een zogeheten 'direct drive' en is door het ontbreken van de interne tandwielen lekker stil. De Neo 2 wordt standaard uitgerust met een 400Wh Bosch batterij.


BOSCH POWERPACK 400WH

De Bosch Powerpack 400Wh batterij is uitneembaar en kan gemakkelijk via het oplaadcontact op de eBike worden geladen. De hoogwaardige lithium-ion batterij is met een battery management system uitgerust, dat mogelijke storingsbronnen herkent en de cellen beschermt tegen overbelasting. Met een standaard lader is de batterij in 3,5uur volledig opgeladen. Dankzij zijn duurzaamheid, het ergonomische design en het bedieningsgemak is de PowerPack 400 een betrouwbare en krachtige metgezel.


BOSCH PURION

Purion is de minimalistische boordcomputer voor iedereen die op het fietsstuur een nette uitstraling wenst, ongeacht of de boordcomputer in de stad of op het platteland wordt gebruikt. Tijdens de rit hebt u door met de duim te klikken toegang tot alle belangrijke gegevens, zonder dat u uw handen van het stuur hoeft af te halen. Vijf verschillende rijmodi geven u in iedere situatie de individueel juiste ondersteuning.


Krachtige Shimano schijfremmen

De Mavaro Neo is uitgerust met hydraulische schijfremmen van Shimano, want goede remmen zijn bij een dergelijk krachtige E-bike en in heuvelachtige gebieden geen overbodige luxe!

Schijfremmen hebben als voordeel dat ze krachtig en goed gedoseerd kunnen vertragen en toch weinig handkracht vragen. Eén of twee vingers aan de remhendel is voldoende.

Verder presteren de schijfremmen ook onder de natte Hollandse weersomstandigheden nog even goed.

* Schijfremmen dienen goed ingeremd te worden en vetvrij gehouden te worden om piepende remgeluiden te reduceren.


Stevige 27.5inch wielen met brede banden

27.5 x 2.0”-wielen (50-584) met brede banden bieden veel comfort en grip waardoor je soepel over verharde wegen glijdt en vol vertrouwen op ruw en onverhard wegdek kunt scheuren. De bagagedrager kan maximaal een gewicht van 25kg dragen en is voorzien van de MagiQ tasbevestiging die met één hand te bedienen is.

Merk: Cannondale
Type fiets: E-bike
Ondersteuningslimiet: 25km/u
Kleuren: Anthracite
Motortechniek: Bosch Active Line Plus 250W middenmotor
Motorpositie: Midden
Wielgrootte: 27.5inch
Banden: Schwalbe Big Ben, 27.5x2.0"
Remmen: Shimano MT200 hydraulische schijfremmen, 160/160mm
Display: BOSCH Purion
Batterij capaciteit: 400Wh Li-Ion polymeer BOSCH PowerPack + 2Ah snellader
Batterij positie: Midden
Actieradius: ±80km
Verlichting: Busch&Müller 40 LUX Front Light, Tubus Rear Rack
Versnellingen: Shimano Acera 9-speed
Voorvorkvering: SR Suntour SF17-NEX HLO E25 DS
Max. belastbaar gewicht: 150 kg
Gewicht: 22,8 kg (incl. batterij)
0 sterren op basis van 0 beoordelingen