Mavaro City Performance 4

€3.399,00
Beschikbaarheid: Niet op voorraad

De Cannondale Mavaro City Performance 4 damesfiets is een functionele elektrische hybridefiets. Deze Cannodale e-bike is uitgerust met de BOSCH Performance Cruise middenmotor en een 500wh accu. Het hydraulische remsysteem van Shimano biedt doseerbare krachtige remkracht in alle situaties. De Shimano Deore afmontage en een HeadShok Fatty DL50 XL OPI voorvorkvering maken de Mavaro een van de lichtste en fijne E-bike in zijn klasse.


BOSCH-INTEGRATIE

De Mavaro Performance 4 beschikt over de BOSCH Performance Cruise motor met een 500Wh accu. Door de sportieve programmatuur van de software reageert de Performance motor relatief krachtig en direct.


BOSCH POWERPACK 500WH

De Bosch Powerpack 500Wh batterij is uitneembaar en kan gemakkelijk via het oplaadcontact op de eBike worden geladen. De hoogwaardige lithium-ion batterij is met een battery management system uitgerust, dat mogelijke storingsbronnen herkent en de cellen beschermt tegen overbelasting. Met een standaard lader is de batterij in 4,5uur volledig opgeladen. Dankzij zijn duurzaamheid, het ergonomische design en het bedieningsgemak is de PowerPack 500 een betrouwbare en krachtige metgezel.


BOSCH INTUVIA

Met Intuvia bestuurt u uw eBike eenvoudig en intuïtief. Het display is bij alle lichtverhoudingen ideaal afleesbaar. Dankzij de aparte bedieningseenheid blijven uw handen veilig aan het stuur. U hebt altijd alle rijgegevens optimaal in het zicht. Met het schakeladvies trapt u altijd in de juiste versnelling; dat ontziet de accu en vergroot uw actieradius.


CANNONDALE HEADSHOK FATTY VOORVORK

Cannondale is beroemd om haar eigen HeadShok systeem. Dit is een speciale verende voorvork waarbij het veermechanisme ín het balhoofd verwerkt is.

De HeadShok Fatty in de Cannondale Mavaro weegt minder dan conventionele telescopische vorken en reageert heerlijk soepel dankzij de geleiding met naaldlagers. Je ziet bijna niet dat er vering in de fiets zit, maar je voelt het wel!

De Mavaro City Performance 4 is uitgerust met hydraulische schijfremmen van Shimano, want goede remmen zijn bij een dergelijk krachtige E-bike en in heuvelachtige gebieden geen overbodige luxe!

Schijfremmen hebben als voordeel dat ze krachtig en goed gedoseerd kunnen vertragen en toch weinig handkracht vragen. Eén of twee vingers aan de remhendel is voldoende.

* Schijfremmen dienen goed ingeremd te worden en vetvrij gehouden te worden om piepende remgeluiden te reduceren.

Merk: Cannondale
Type fiets: E-bike
Ondersteuningslimiet: 25km/u
Kleuren: Anthracite
Motortechniek: BOSCH Performance Cruise 250W middenmotor
Motorpositie: Midden
Wielgrootte: 28inch
Banden: Schwalbe Little Big Ben, Kevlar guard, 28x1,5" (40-622)
Remmen: Shimano M365 hydraulische schijfremmen, 180/160mm
Display: Bosch Intuvia
Batterij capaciteit: 500Wh Li-Ion polymeer BOSCH PowerPack + 4Ah snellader
Batterij positie: Achter
Actieradius: ±100km
Verlichting: Herrmans H-Diver voor / Tubus Ivalo achter
Versnellingen: Shimano Deore M610 10-speed
Voorvorkvering: HeadShok Fatty DL50 XL
Max. belastbaar gewicht: 150 kg
Gewicht: 22,6 kg (incl. batterij)
0 sterren op basis van 0 beoordelingen