Mavaro Active Mens

€2.999,00
Beschikbaarheid: Niet op voorraad

De Cannondale Mavaro Active herenfiets is een functionele elektrische hybridefiets. Deze Cannodale e-bike is uitgerust met de BOSCH Active Line Plus middenmotor en een 400wh accu. Het hydraulische remsysteem van Shimano M315 hydraulic disc (180/160mm), biedt doseerbare krachtige remkracht in alle situaties. De Shimano Deore afmontage en verende voorvork maken de Mavaro de lichtste e-bike in zijn klasse.


BOSCH-INTEGRATIE

De Mavaro Active Mens is voorzien van de nieuwe BOSCH Active Line PLUS 250W middenmotor. Deze heeft een zogeheten 'direct drive' en is door het ontbreken van de interne tandwielen lekker stil. De Mavaro Active Mens wordt standaard uitgerust met een 400Wh Bosch batterij.


BOSCH POWERPACK 400WH

De Bosch Powerpack 400Wh batterij is uitneembaar en kan gemakkelijk via het oplaadcontact op de eBike worden geladen. De hoogwaardige lithium-ion batterij is met een battery management system uitgerust, dat mogelijke storingsbronnen herkent en de cellen beschermt tegen overbelasting. Met een standaard lader is de batterij in 3,5uur volledig opgeladen. Dankzij zijn duurzaamheid, het ergonomische design en het bedieningsgemak is de PowerPack 400 een betrouwbare en krachtige metgezel.


BOSCH INTUVIA

Met Intuvia bestuurt u uw eBike eenvoudig en intuïtief. Het display is bij alle lichtverhoudingen ideaal afleesbaar. Dankzij de aparte bedieningseenheid blijven uw handen veilig aan het stuur. U hebt altijd alle rijgegevens optimaal in het zicht. Met het schakeladvies trapt u altijd in de juiste versnelling; dat ontziet de accu en vergroot uw actieradius.


Geïntegreerde verlichting

De Mavaro is uitgerust met Busch&Muller verlichting die geïntegreerd is in de stuurpen en waarbij de kabels om de balhoofdbuis heen worden geleid zodat ze niet in de lichtstraal komen. Het resultaat is een fraai, geavanceerd en sierlijk uiterlijk dat er bij elke lichtinval goed uitziet.


Krachtige Shimano schijfremmen

De Mavaro Active Mens is uitgerust met hydraulische schijfremmen van Shimano, want goede remmen zijn bij een dergelijk krachtige E-bike en in heuvelachtige gebieden geen overbodige luxe!

Schijfremmen hebben als voordeel dat ze krachtig en goed gedoseerd kunnen vertragen en toch weinig handkracht vragen. Eén of twee vingers aan de remhendel is voldoende.

* Schijfremmen dienen goed ingeremd te worden en vetvrij gehouden te worden om piepende remgeluiden te reduceren.

Merk: Cannondale
Type fiets: E-bike
Ondersteuningslimiet: 25km/u
Kleuren: Anthracite
Motortechniek: Bosch Active Line Plus 250W middenmotor
Motorpositie: Midden
Wielgrootte: 28inch
Banden: Schwalbe Little Big Ben, Kevlar guard, 28x1,5” (40-622)
Remmen: Shimano M315 hydraulische schijfremmen, 180/160mm
Display: Bosch Intuvia
Batterij capaciteit: 400Wh Li-Ion polymeer BOSCH PowerPack + 2Ah snellader
Batterij positie: Achter
Actieradius: ±80km
Verlichting: Busch&Müller 40 LUX / Tubus Ivalo achter
Versnellingen: Shimano Deore M610 10-speed
Voorvorkvering: HeadShok Fatty DL50 XL
Max. belastbaar gewicht: 150 kg
Gewicht: 22,4 kg (incl. batterij)
0 sterren op basis van 0 beoordelingen