Drafter - Matgrijs

€1.499,00
Beschikbaarheid: Niet op voorraad

De elektrische fiets Lacros Drafter is uitgevoerd met een krachtige 250W achterwiel motor van het A-merk BAFANG. Met een aluminium frame, soepele monoshock voorvorkvering en een sterke 460WH Panasonic batterij, is deze e-bike uw ideale reisgenoot! Zonder moeite fietst U tegen stevige wind in of een steile helling omhoog. Elektrisch ondersteund haalt u met gemak een actieradius van ruim 80km.


Krachtige Bafang achterwielmotor met Shimano 9 versnellingen

De Lacros Drafter met achterwielmotor geeft indien gewenst een zeer krachtige ondersteuning in iedere situatie, zoals bij lange afstanden, tegen de wind in of tegen steile hellingen op. De 250W motor van Bafang is krachtig genoeg en erg betrouwbaar. In combinatie met de 9 versnellingen en een efficiënte sinus rotatiesensor, heeft de Lacros Drafter met ondersteuning een heel natuurlijke fietservaring.


Tektro schijfremmen

De voor en achter schijfremmen van de Lacros Drafter hebben weinig onderhoud nodig. Naast een stoere look, is een schijfrem krachtiger en remt minder abrupt in vergelijking met een velgrem.


Krachtige batterij van Panasonic met slot

De Lacros Drafter is uitgerust met een 12,8AH/36V (460WH) Li-ion Polymeer batterij van Panasonic die licht, krachtig en duurzaam is. De 12,8AH batterij heeft een actieradius van ruim 80 kilometer. De batterij is uitneembaar en wordt beveiligd met een slot. Een lader is inbegrepen bij de fiets.


LCD display met 9 ondersteuningsstanden

Op het stuur bevindt zich het LCD display waarmee de elektrische ondersteuning te regelen is. De 9 ondersteuningsstanden kunt u eenvoudig bedienen met twee knoppen. Het display is verlicht en eenvoudig te bedienen. Door een druk op een knop kunt u tal aan informatie aflezen, zoals de snelheid, afstand en het accugebruik. De ondersteuning stopt bij snelheden boven de 25 km per uur. Dit is wettelijk bepaald. Het display heeft aan de achterkant een USB-aansluiting. Hiermee heeft u de mogelijkheid uw telefoon of navigatie op te laden tijdens het rijden.

Merk: Lacros
Type fiets: E-bike
Ondersteuningslimiet: 25km/u
Kleuren: Matgrijs | Matblauw
Motortechniek: Bafang 250W achterwielmotor
Motorpositie: Achter
Wielgrootte: 28inch
Banden: Schwalbe (Anti-lek)
Remmen: Tektro schijfremmen
Display: Sama LCD display
Batterij capaciteit: 36V/460Wh (12,8Ah) Panasonic Li-Ion polymeer + lader
Batterij positie: Midden
Actieradius: ±80km
Verlichting: LED verlichting
Versnellingen: Shimano derailleur 9 versnellingen
Voorvorkvering: Zoom monoshock
Max. belastbaar gewicht: 120 kg
Gewicht: 22 kg (excl. batterij)
0 sterren op basis van 0 beoordelingen