Grandtour E+ 1 LDS

€2.699,00
Beschikbaarheid: Niet op voorraad

Giant tilt e-bikes naar een hoger niveau met de lancering van de nieuwste generatie SyncDrive Life middenmotor. De nieuwe SyncDrive Life heeft vijf ondersteuningsstanden en beschikt over de Smart Support-functie. Hiermee kiest het systeem zelf de optimale ondersteuningsstand door het slim combineren van 6 sensoren. Zelf nadenken over de juiste ondersteuningsstand is niet meer nodig, de SyncDrive Life neemt dit uit handen.


GIANT SYNCDRIVE LIFE

SyncDrive Life is de ideale oplossing voor E-bikes met lage instap. Deze compacte motor met middenaandrijving zorgt voor een perfecte gewichtsverdeling, waardoor de e-bike stabieler en uitgebalanceerd wordt. Met de SyncDrive Life middenmotor bent u altijd verzekerd van de juiste ondersteuning dankzij de nieuwe automatische Smart Support modus. Een geweldige keuze dus voor de recreatieve E-bike rijder. De motor levert maximaal 60Nm met een soepele koppel, zodat u met gemak heuvels en grotere afstanden kunt veroveren. De instelbare SyncDrive Life motor kan tot maximaal 300% ondersteuning bieden. U kunt dus zelf de hoeveelheid kracht instellen die past bij uw rijstijl.

elektrische fiets


GIANT 36V 300WH ENERGYPAK

De standaard 300Wh EnergyPak laat u rijden met meer comfort en gemak. Tegen een meerprijs is de 400Wh en de 500Wh capaciteit batterij verkrijgbaar. Dit betekent dat u verder kunt rijden in de wetenschap dat u uw bestemming zult bereiken. De batterij bevindt zich op de drager en is afsluitbaar. U kunt gemakkelijk de batterij opladen in of uit de fiets. Het totale gewicht van de EnergyPak is 3,1kg, waardoor deze gemakkelijk te hanteren is.

elektrische fiets


Giant RideControl EVO

De Giant RideControl Evo is Giant's meest geavanceerde display. Een aluminium behuizing, afgeronde hoeken geven het display een moderne en elegante uitstraling. Dankzij de Bluetooth connectiviteit kan de status van uw Giant E-bike worden uitgelezen en kunt u via de Giant RideControl app de nieuwste software downloaden en velden op uw scherm naar eigen gebruik instellen. Daarnaast beschikt de RideControl over een micro-USB aansluiting om bijvoorbeeld uw smartphone aan op te laden. Plan uw rit via de Giant RideControl E-Bike app en laat deze weergeven op het display.

elektrische fiets


GIANT PEDALPLUS 6-SENSOR TECHNOLOGY

Giant's nieuwe PedalPlus 6-sensor technologie wordt gebruikt in combinatie met de SyncDrive Life motortechnologie en beschikt over een extra hellingsdetectiesensor en accelerometer. Hoewel de PedalPlus 6-sensortechnologie hellingen kan detecteren, biedt deze ook een functie voor automatische ondersteuning, waardoor rijders moeiteloos kunnen rijden. Deze nieuwe sensortechnologie berekent de hoeveelheid koppel, trapfrequentie, helling en snelheid en bepaalt op basis van deze berekeningen de hoeveelheid motorvermogen die de rijder nodig heeft.

De koppelsensor reageert op de pedaaldruk. Hoe meer druk je uitoefent op de pedalen, hoe meer ondersteuning je krijgt van de motor. Hij meet precies deze kracht zodat de motor een naadloze powerboost kan leveren.

De snelheidssensor werkt onafhankelijk van de druk die u uitoefent op de pedalen. Hij meet precies de snelheid van de rijder.

Sensoren voor motor- en pedaalrotatie. Laat de motor zo soepel en naadloos mogelijk werken.

Helling detectie sensor. Berekent de steilheid van een helling waarop de fiets staat en de hoeveelheid versnelling of vertraging die de rijder instelt. Op basis van de hellingsmeting, in combinatie met de andere factoren, kan het systeem het motorvermogen automatisch aanpassen.

Accelerometer. Meet de hoeveelheid versnelling of vertraging die de bestuurder invoert. Op basis van de hoeveelheid versnelling, gecombineerd met de andere factoren, past het systeem automatisch het motorvermogen aan.

elektrische fiets


GIANT RIDE CONTROL APP

De Giant Ride Control App maakt het mogelijk om uw e-bike met uw smartphone te verbinden. De app biedt de volgende functies:

  • Personaliseer de ondersteuningsstanden van je motor

  • Fitness functies (o.a. hartslag, calorieën en trainingsdoelen)

  • Plan uw rit met een handige navigatiefunctie, inclusief buurtverkenning

  • Notificatiemeldingen bij inkomende gesprekken, mail en navigatie-instructies (Giant Evo display)

  • Verkrijgbaar via de App Store en Google Play Store

elektrische fiets

Merk: Giant
Type fiets: E-bike
Ondersteuningslimiet: 25km/u
Kleuren: Graphite | Elephant Grey
Motortechniek: 60Nm Giant SyncDrive Life middenmotor
Motorpositie: Midden
Wielgrootte: 28inch
Banden: Schwalbe Energiser Life 40x622 KevlarGuard w/reflex
Remmen: Magura HS11 velgremmen
Display: Giant RideControl EVO + usb en bluetooth
Batterij capaciteit: 300Wh Giant EnergyPak + 4Ah snellader
Batterij positie: Achter
Actieradius: 30-60km (300Wh)
Verlichting: Giant Numen 40lux geïntegreerd in frame voor, Trelock Duo Flat achter
Versnellingen: Shimano Nexus 8
Voorvorkvering: Giant Custom Magnesium 50MM
Max. belastbaar gewicht: 120 kg
Gewicht: 24,1 kg (excl. batterij)
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen