Trance E+ PRO 1 Acid Yellow/Army Metallic

€4.999,00
Beschikbaarheid: Niet op voorraad

De SyncDrive Pro-motor geeft de Trance E+ Pro een enorm koppel van 80Nm en 360% instelbare ondersteuning, allemaal geregeld door RideControl One. Met 140mm soepele Maestro-ophanging aan de achterkant, 150mm aan de voorkant en framegeometrie die is ontworpen voor 27,5inch wielen, is dit een geheel nieuwe manier om technische singletrack-paden aan te pakken. Geniet van e-bike rijden zoals u dat wilt: Rijd met volle kracht of stem het minder agressief af. De EnergyPak is netjes geïntegreerd in het frame van het lichtgewicht ALUXX SL-frame en geeft u 500Wh aan capaciteit. De RideControl ONE biedt eenvoudig te bedienen knopbediening voor een comfortabele rit. Het komt allemaal neer op een leuk dagje uit op de paden.


GIANT SYNCDRIVE PRO

SyncDrive Pro (powered by Yamaha) is ontworpen voor high-performance E-bike rijden. Giant heeft de motor perfect afgestemd voor een krachtiger en prestatiegerichte rijstijl. De lichtgewicht, compacte en stille SyncDrive Pro-motor wordt voornamelijk gebruikt op de krachtige modellen van Giant.

De nieuwe SyncDrive Pro biedt 5 ondersteuningsmodi (Eco, Tour, Active, Sport en Power) en krachtige assistentie met een maximale ondersteuningsverhouding van 360%. Dit betekent dat, in de Power-modus, 100% van de menselijke trapkracht vertaalt wordt naar 360% elektrische trapondersteuning.

Voor prestatiegerichte rijders biedt deze motor 80Nm krachtige ondersteuning tot max. 120tpm in de twee bovenste ondersteuningsmodi (Active en Sport) De rijder ervaart geen vermogensverlies bij het bereiken van hogere niveaus, waardoor steile beklimmingen toegankelijker en comfortabeler worden. Bij de drie instapondersteuningsmodi wordt de rijder beloond met maximaal 110tpm en 80Nm motorkoppel.

elektrische fiets


GIANT 36V 500WH SMART ENERGYPAK

De standaard 500Wh (13,8Ah) EnergyPak laat u rijden met meer comfort en gemak. De batterij bevindt zich in het frame. U kunt gemakkelijk de batterij opladen in of uit de fiets.

elektrische fiets


GIANT RideControl ONE

Minimalistisch ontwerp met geïntegreerde bedieningsknoppen die compatibel zijn met de Giant E-bike-app. Met de kleine, geïntegreerde knoppen kunt u gemakkelijk door ondersteuningsmodi schakelen. De knoppen zijn extra robuust en ontworpen met een patroon voor grip. De bedieningselementen zijn zorgvuldig ontworpen met LED-verlichting die je batterijniveau en ondersteuningsmodus tijdens het rijden toont.Verbonden met de Giant E-bike-app, beschikt de RideControl ONE over verschillende functies, zoals motorafstemming, fitnessgegevens en navigatie.

elektrische fiets


GIANT ALUXX SL frameset

Met 140 mm soepele Maestro-vering aan het achterwiel, 150 mm voorvering en een framegeometrie die is afgestemd op 27.5-wielen, is dit een volledig nieuwe manier om technische singletrack te overwinnen. Geniet van E-bike-rijden op de manier zoals jij wilt - rij met volle kracht of stel het vermogen juist iets minder agressief in.

 

elektrische fiets


GIANT RIDE CONTROL APP

De Giant Ride Control App maakt het mogelijk om uw e-bike met uw smartphone te verbinden. De app biedt de volgende functies:

  • Personaliseer de ondersteuningsstanden van je motor

  • Fitness functies (o.a. hartslag, calorieën en trainingsdoelen)

  • Plan uw rit met een handige navigatiefunctie, inclusief buurtverkenning

  • Notificatiemeldingen bij inkomende gesprekken, mail en navigatie-instructies (Giant Evo display)

  • Verkrijgbaar via de App Store en Google Play Store

elektrische fiets

Merk: Giant
Type fiets: E-bike
Ondersteuningslimiet: 25km/u
Kleuren: Acid Yellow / Army Metallic
Motortechniek: Giant SyncDrive Pro 250W (80Nm)
Motorpositie: Midden
Wielgrootte: 27,5inch
Banden: Maxxis Minion DHF 27.5x2.6" foldable, Tubeless, EXO, 3c MaxxTerra[F] Maxxis HighRollerII 27.5x2.6" Foldable, Tubeless, EXO, 120tpi 3C Compound [R]
Remmen: Shimano Deore XT, BR-M8120, 4-piston, hydraulic disc, 203mm
Display: Giant RideControl ONE, remote button
Batterij capaciteit: Giant EnergyPak Smart 500, 36V 13,8Ah integrated Lithium-Ion + 6A Smart charger
Batterij positie: In het frame
Actieradius:
Verlichting: -
Versnellingen: Shimano Deore XT, 12-Speed, Shadow+
Voorvorkvering: Fox 36 Float Performance 27.5+ 150mm, 44mm offset, EVOL, 3-position Micro Adjust Grip Damper, Boost 110x15QR, e-Bike optimized (achter Fox Float DPX2 Performance,EVOL Large Volume sleeve, 3-Pos Lever, 185x52.5mm Trunnion mount)
Max. belastbaar gewicht: 130 kg
Gewicht:
0 sterren op basis van 0 beoordelingen