Entour E+ 1 RB LDS

€1.999,00
Beschikbaarheid: Niet op voorraad

Deze stads-e-bike helpt je om grotere afstanden in minder tijd af te leggen. De Entour E+ introduceert automatische ondersteuningstechnologie die precies de juiste hoeveelheid ondersteuning bepaalt en levert zodat jij moeiteloos en comfortabel kunt fietsen. Je kunt tot maximaal 300% ondersteuning instellen. De Entour E+ geeft je bovendien genoeg energie om verder te rijden met een batterijkeuze van 300Wh, 400Wh of 500Wh EnergyPak.


Giant SyncDrive Life

SyncDrive Life is de ideale oplossing voor E-bikes met lage instap. Deze compacte motor met middenaandrijving zorgt voor een perfecte gewichtsverdeling, waardoor de e-bike stabieler en uitgebalanceerd wordt. Met de SyncDrive Life middenmotor bent u altijd verzekerd van de juiste ondersteuning dankzij de nieuwe automatische Smart Support modus. Een geweldige keuze dus voor de recreatieve E-bike rijder. De motor levert maximaal 60Nm met een soepele koppel, zodat u met gemak heuvels en grotere afstanden kunt veroveren. De instelbare SyncDrive Life motor kan tot maximaal 300% ondersteuning bieden. U kunt dus zelf de hoeveelheid kracht instellen die past bij uw rijstijl.

elektrische fiets


Giant 36V 300Wh EnergyPak

De standaard 300Wh EnergyPak laat u rijden met meer comfort en gemak. Tegen een meerprijs is de 400Wh en de 500Wh capaciteit batterij verkrijgbaar. Dit betekent dat u verder kunt rijden in de wetenschap dat u uw bestemming zult bereiken. De batterij bevindt zich op de drager en is afsluitbaar. U kunt gemakkelijk de batterij opladen in of uit de fiets. Het totale gewicht van de EnergyPak is 3,1kg, waardoor deze gemakkelijk te hanteren is.

elektrische fiets


Giant Ride Control Charge display

Met de RideControl Charge kunt u schakelen tussen de automatische ondersteuningsmodus en vijf  ondersteuningsmodi, van de energiebesparende Eco+ modus tot de krachtigste energiemodus. Dit is ideaal bij  terreinveranderingen en de ergonomische bedieningsknoppen maken het eenvoudig om van modus te wisselen. De RideControl Charge geeft de batterij-capaciteit weer, de huidige ondersteuningsmodus en geeft u andere essentiële informatie zoals trapfrequentie, snelheid en totale afstand.

elektrische fiets


Giant Pedalplus 4-sensor Technology

Giant's PedalPlus 4-sensortechnologie meet nauwkeurig de hoeveelheid kracht die een rijder op de pedalen uitoefent, zodat de motor een naadloze powerboost levert. Het systeem gebruikt snelheids- en koppelsensoren samen met motor- en pedaalrotatiesensoren om een gelijkmatig vermogen over het hele versnellingsbereik te produceren. Het resultaat is een voorspelbaar vermogen dat volledig natuurlijk aanvoelt in elke versnelling en maakt het rijden op de fiets soepel en krachtig op alle soorten terrein. De koppelsensor reageert op de pedaaldruk. Hoe meer druk je uitoefent op de pedalen, hoe meer ondersteuning je krijgt van de motor. Hij meet precies deze kracht, zodat de motor een naadloze power boost kan leveren. De snelheidssensor werkt onafhankelijk van de druk die u uitoefent op de pedalen. Hij meet precies de snelheid van de rijder. De sensoren voor motor- en pedaalrotatie laat de motor zo soepel en naadloos mogelijk werken.

elektrische fiets


Giant Ride Control App

De Giant Ride Control App maakt het mogelijk om uw e-bike met uw smartphone te verbinden. De app biedt de volgende functies:

  • Personaliseer de ondersteuningsstanden van je motor

  • Fitness functies (o.a. hartslag, calorieën en trainingsdoelen)

  • Plan uw rit met een handige navigatiefunctie, inclusief buurtverkenning

  • Notificatiemeldingen bij inkomende gesprekken, mail en navigatie-instructies (Giant Evo display)

  • Verkrijgbaar via de App Store en Google Play Store

elektrische fiets

Merk: Giant
Type fiets: E-bike
Ondersteuningslimiet: 25km/u
Kleuren: Metallic Anthracite
Motortechniek: 60Nm Giant SyncDrive Life middenmotor
Motorpositie: Midden
Wielgrootte: 28inch
Banden: CST Xpedium One 40x622 w/reflection
Remmen: Shimano BR-C6000 rollerbrake
Display: Giant RideControl Charge + usb
Batterij capaciteit: 300Wh Giant EnergyPak + 4Ah snellader
Batterij positie: Achter
Actieradius: 30-60km (300Wh)
Verlichting: Spanninga Kendo LED voor / Spanninga Solo LED achter
Versnellingen: Shimano Nexus 7
Voorvorkvering: SR Suntour CR8 50mm
Max. belastbaar gewicht: 120 kg
Gewicht: 24,6 Kg (excl. batterij)
0 sterren op basis van 0 beoordelingen