EASE-E+ 2 RB GTS Silver

€1.499,00
Beschikbaarheid: Niet op voorraad

Een moderne uitvoering van de klassieke stadsfiets. De Ease-E laat je stijlvol genieten van een natuurlijk rijgevoel dat veel overeenkomsten vertoont met dat van een gewone fiets. Door de lage instap gecombineerd met de unieke frame-eigenschappen van Giant, krijg je een fiets waar je net zo makkelijk opstapt als dat je ermee rondrijdt. De SyncDrive motor zorgt voor een soepele en stille rit. 


GIANT SYNCDRIVE SILENT

De Giant SyncDrive Silent drive voorwielmotor levert maximaal 30Nm met een soepele koppel, wat ideaal is voor stadsritten. De Giant PedalPlus 2-sensor technology voorziet het motormanagement van informatie om de trapondersteuning van de motor te bepalen.

elektrische fiets


GIANT 36V 300WH ENERGYPAK

De standaard 300Wh EnergyPak laat u rijden met meer comfort en gemak. Tegen een meerprijs is de 400Wh en de 500Wh capaciteit batterij verkrijgbaar. Dit betekent dat u verder kunt rijden in de wetenschap dat u uw bestemming zult bereiken. De batterij bevindt zich op de drager en is afsluitbaar. U kunt gemakkelijk de batterij opladen in of uit de fiets. Het totale gewicht van de EnergyPak is 3,1kg, waardoor deze gemakkelijk te hanteren is.

elektrische fiets


GIANT RIDE CONTROL LED

De Giant RideControl LED is een eenvoudig bedienbare control unit waarmee je de verlichting en de verschillende ondersteuningsmodi kan bedienen. De RideControl LED geeft de batterij-capaciteit weer en de huidige ondersteuningsmodus. Dit is ideaal bij  terreinveranderingen en de ergonomische bedieningsknoppen maken het eenvoudig om van modus te wisselen.

elektrische fiets

 

Merk: Giant
Type fiets: E-bike
Ondersteuningslimiet: 25km/u
Kleuren: Silver
Motortechniek: 250W Giant SyncDrive Silent drive front hub motor (30Nm)
Motorpositie: Voor
Wielgrootte: 28inch
Banden: CST Zeppelin 622x42 w/ reflection
Remmen: Voor Linear v-brakes/achter Shimano C-6000 Roller brake
Display: Giant RideControl LED
Batterij capaciteit: 300Wh Giant EnergyPak + 4Ah snellader
Batterij positie: Achter
Actieradius:
Verlichting: Voor Spanninga Kendo LED/achter Spanninga Solo LED
Versnellingen: Shimano Nexus 7 speed
Voorvorkvering: -
Max. belastbaar gewicht: 130 kg
Gewicht: 25,6kg (incl. batterij)
0 sterren op basis van 0 beoordelingen