Double Challenge EF

€6.299,00
Beschikbaarheid: Niet op voorraad

Het avontuur tegemoet, welke weg u ook kiest: de stabiele Double Challenge met elektrische ondersteuning gaat onverstoorbaar door. Licht fietsend, oersterk en soepel reagerend. U krijgt alle vrijheid om de natuur op u af te laten komen, want daar is deze tandem voor bedoeld!
U schakelt licht en gemakkelijk naar het juiste verzet met de uiterst betrouwbare Rohloff 14-versnellingsnaaf. U profiteert eveneens van het gemakkelijk doseerbare en zeer effectieve Magura hydraulische remsysteem. Het remlicht waarschuwt andere weggebruikers als u remt.

Freewheel systeem
Onze tandems worden ook veel gebruikt wanneer mensen niet meer zelfstandig kunnen fietsen. Erg handig is dan ons Freewheel systeem. Met dit systeem is het mogelijk om onafhankelijk van elkaar te trappen. U kunt dan onafhankelijk van elkaar even uitrusten, terwijl de ander gewoon doorfietst.


Licht en vouwbare frame

De MC Double Challenge EF is vouwbaar en licht, eenvoudig in te klappen en mee te nemen op een fietsendrager. Door de opgevouwen toestand past de fiets op de meeste fietsendrager (trekhaakuitvoering) en vormt geen belemmering voor het verkeer.


MC F-DRIVE VOORWIELMOTOR

De Double Challenge EF wordt aangedreven door middel van een soepele en krachtige MC F-Drive voorwielmotor. Met de krachtige 441Wh batterij en door toepassing van een lichte aluminium frame, kunt u meer kilometers genieten van de fiets.


Onderhoudsvriendelijk en betrouwbaar

De Rohloff naaf met 14 versnellingen heeft hetzelfde bereik als een derailleur systeem, maar is onderhoudsvriendelijker en heel betrouwbaar. Met deze tandem kunt u dus zelfs de bergen over, zeker met de sterke voorwiel motor kunt u namelijk mooie tochten maken met elkaar. De Magura hydraulische velgremmen zullen u ook tijdens een afdaling weer op tijd stil laten staan. Het remlicht zal ook voor zorgen dat achterliggers op tijd weten dat u remt. Comfortabel met de Multigrip Comfort vlinderstuur aan de voor- en achterkant, aan de achterkant is er bovendien een verstelbare stuurpen.


HES-480 LCD DISPLAY

Elke elektrische fiets heeft een computer met display. Hier leest u de snelheid, accupercentage en andere zaken af. Het is van groot belang dat dit scherm in alle weersomstandigheden goed afleesbaar is. En het moet natuurlijk goed bedienbaar zijn.

Merk: Multicycle
Type fiets: Tandem
Ondersteuningslimiet: 25km/u
Kleuren: Phantom Black metallic
Motortechniek: MC F-Drive Voorwielmotor
Motorpositie: Voor
Wielgrootte: 28inch
Banden: Continental TravelContact 42mm
Remmen: Magura Hydraulische Velgremmen
Display: LCD display
Batterij capaciteit: Multicycle HES 441Wh
Batterij positie: Achter
Actieradius: 25-50 km
Verlichting: Busch & Muller Avy 30 Lux (voor) achterlicht geïntegreerd in batterij
Versnellingen: Rohloff Speedhub 14 speed versnellingsnaaf
Voorvorkvering: Geen
Max. belastbaar gewicht:
Gewicht: 30,1 kg (incl. batterij)
0 sterren op basis van 0 beoordelingen