CargoTrike Classic Wide Steps Showmodel

€4.149,00 €3.734,00
Beschikbaarheid: Niet op voorraad

De brede uitvoering heeft een betere wegligging omdat de wielen wat verder uit elkaar staan. Ook de inhoud van de bak is wat groter. Standaard is er ruim plaats voor 4 kinderen. Door de optie bankjes in de lengterichting te kiezen heeft u plaats voor 6 kinderen.

Alle Trikes zijn voorzien van stuurstabilatoren. Dit geeft een stabieler stuurgedrag en voorkomt plotseling omslaan van het stuur wanneer 1 wiel bijvoorbeeld in een kuil terecht komt.

Maten CargoTrike Wide: lengte 210cm x breedte 95cm.

Deze uitvoering:
€ 4149,- |NuVinci met handremmen: NNi


SHIMANO STEPS MIDDENMOTOR

Soepel lopende, stille motor in een compacte, lichtgewicht behuizing voor een slank uiterlijk en ultieme rijprestaties. De Shimano Steps is een van de lichtste, meest compacte motor op de markt. Uitgerust met een krachtige en intelligente trapondersteuning voor een veilig en natuurlijk rijgevoel. De motor is weerbestendig en waterdicht.


SHIMANO STEPS LCD DISPLAY

Strakke fietscomputer op het stuur met gemakkelijk leesbaar display met groot contrast. Gecombineerd met ergonomische schakelaar in intuïtief ontwerp.

Het gemakkelijk afleesbare display toont iedere functie die je rit tot een succes maakt. De getoonde functies zijn snelheid, afstand, fietstijd, klok, versnelling, geschat bereik, accu-indicatie.  Nauwkeurig, betrouwbaar en soepel schakelen tussen de drie ondersteuningsstanden, ongeacht het weer.


SHIMANO STEPS BATTERIJ

Hoogwaardige 418Wh li-Ion polymeer batterij met een zeer lange levensduur! Deze batterij heeft een gewicht van 2,5kg en is gemonteerd op de bagagedrager. De batterij kan worden opgeladen zonder deze uit de fiets te verwijderen. Met een korte laadtijd van 4 uren is de batterij volledig opgeladen.

Merk: bakfiets.nl
Type fiets: Bakfiets
Ondersteuningslimiet: 25km/u
Kleuren: Matgraniet
Motortechniek: 250W Shimano Steps middenmotor
Motorpositie: Midden
Wielgrootte:
Banden: Schwalbe Marathon Plus
Remmen: Rollerbrakes
Display: LCD display
Batterij capaciteit: 418Wh (36V, 11,6Ah) Li-Ion polymeer
Batterij positie: Achter
Actieradius: 20-70km
Verlichting: Power LED 50 Lux
Versnellingen: Uitvoering afhankelijk
Voorvorkvering: Nee
Max. belastbaar gewicht:
Gewicht:
0 sterren op basis van 0 beoordelingen