B-Speed (Model 2019)

€4.499,00
Beschikbaarheid: Niet op voorraad

De elektrische fiets van Klever is een geweldig stabiele fiets. Het frame is slim ontworpen zodat deze naast het stoere uiterlijk erg stijf is. Door het toepassen van 24 inch wielen, dikke Schwalbe banden, hoogwaardige voorvorkvering en achtervering is de B-Speed enorm wendbaar en stabiel. Het voelt bijna als een gewone fiets!


CLEAN DESIGN

Het Klever hispeed model B-Speed levert ook de betrouwbaarheid en kracht van het BIACTRON system, de comfortabele rijhouding, en de voor-en achtervering. De combinatie van volledige vering, de krachtige motor, het robuuste frame, de hydraulische schijfremmen en het lage zwaartepunt, maken dit model tot een van de meest comfortabele en veilige elektrische fietsen.


BIACTRON SYSTEEM: STIL EN KRACHTIG

Over de afgelopen 6 jaar heeft het BIACTRON systeem zich bewezen als een van de meest krachtige en stille motor. De krachtige 600W motor brengt je makkelijk naar 45 km/h. In combinatie met het robuuste frame, gebouwd door één van de beste aluminium framebouwers ter wereld, krijg je een aantrekkelijke e-bike die je snel overal brengt.


KLEVER BATTERIJ

Makkelijk draagbare batterij, overal oplaadbaar en altijd af te lezen hoe vol hij is. Inclusief beschermende afdekking voor het laadpunt. Voor echte avonturiers zijn er speciale tassen verkrijgbaar om een extra batterij mee te nemen. Deze tas is aan het frame vast te maken en zorgt ervoor dat je binnen 20 seconden van accu kan wisselen. De standaard 570Wh batterij is met een reislader in 6uur opgeladen.


KLEVER LCD DISPLAY

De Klever display is functioneel gebouwd waar u alle nodige informatie kunt aflezen. Tijdens de rit heeft u met één vingerklik toegang tot alle belangrijke gegevens, zonder dat u uw handen van het stuur hoeft af te halen. Vier verschillende rijmodi geven u in iedere situatie de individueel juiste ondersteuning. De Turbo-knop geeft vanaf stilstand een ondersteuning van 4km/u. Tijdens het fietsen de Turbo-knop gebruiken geeft een extra zetje in de rug voor als u een steile heuvel op fietst.


KLEVER CONNECT APP

Klever heeft de hele fiets geïntegreerd ontworpen rondom het aandrijfsysteem inclusief sensoren en motor. Daarom kan het systeem meer rij-informatie bieden dan de meeste andere aandrijfsystemen. Na het synchroniseren van je smartphone met de Klever fiets, kun je niet alleen je fietsactiviteiten opslaan, maar kun je ook je smartphone als dashboard gebruiken. Na je rit, kun je je geparkeerde Klever makkelijk terugvinden en ook je rij-gegevens analyseren.


SPEED PEDELEC

De B-Speed is geen normale E-bike, het is een Speed Pedelec. Een Speed Pedelec heeft een maximum snelheid van 45 km/u en moet daarom voldoen aan Europese regelgevingen. Daarom is de B-Speed voorzien van een remlicht, achteruitkijkspiegel en een hoorn.

Merk: Klever
Type fiets: Speed Pedelec
Ondersteuningslimiet: 45km/u
Kleuren: Dolphin Blue | Graphite Grey
Motortechniek: KLEVER BIACTRON V2 600W
Motorpositie: Achter
Wielgrootte: 24inch
Banden: Schwalbe Big Ben 24 x 2.15"
Remmen: MAGURA MT4E hydraulische schijfremmen, 180mm
Display: 2,2" LCD display + E-KEY + Bluetooth
Batterij capaciteit: 570Wh (standaard) Li-Ion polymeer + 5Ah lader
Batterij positie: Midden
Actieradius: ±100km
Verlichting: LED ROXIM Z4E ELITE
Versnellingen: Shimano Deore XT 10 speed
Voorvorkvering: Voor- en achtervering
Max. belastbaar gewicht: 110 kg
Gewicht: 28,5 kg (incl. batterij)
0 sterren op basis van 0 beoordelingen