B-Power (Model 2019)

€3.899,00
Beschikbaarheid: Niet op voorraad

De elektrische vouwfiets van Klever is een geweldig stabiele fiets. Het frame is slim ontworpen zodat deze naast het stoere uiterlijk erg stijf is. Door het toepassen van 24 inch wielen, dikke Schwalbe banden, hoogwaardige voorvorkvering en achtervering is de B-Power enorm wendbaar en stabiel. Het voelt bijna als een gewone fiets!


CLEAN DESIGN

Dit model van de Klever B levert ook de betrouwbaarheid en kracht van het BIACTRON system, de comfortabele rijhouding, en de voor-en achtervering. De combinatie van volledige vering, de krachtige motor, het robuuste frame, de hydraulische schijfremmen en het lage zwaartepunt, maken dit model tot een van de meest comfortabele en veilige elektrische fietsen.


BIACTRON SYSTEEM: STIL EN KRACHTIG

Over de afgelopen 6 jaar heeft het BIACTRON systeem zich bewezen als een van de meest krachtige en stille motor. In combinatie met het robuuste frame, gebouwd door één van de beste aluminium framebouwers ter wereld, krijg je een aantrekkelijke e-bike die jou overal wegbrengt.


KLEVER BATTERIJ

Makkelijk draagbare batterij, overal oplaadbaar en altijd af te lezen hoe vol hij is. Inclusief beschermende afdekking voor het laadpunt. Voor echte avonturiers zijn er speciale tassen verkrijgbaar om een extra batterij mee te nemen. Deze tas is aan het frame vast te maken en zorgt ervoor dat je binnen 20 seconden van accu kan wisselen. De standaard 570Wh batterij is met een reislader in 6uur opgeladen.


KLEVER LCD DISPLAY

De Klever display is functioneel gebouwd waar u alle nodige informatie kunt aflezen. Tijdens de rit heeft u met één vingerklik toegang tot alle belangrijke gegevens, zonder dat u uw handen van het stuur hoeft af te halen. Vier verschillende rijmodi geven u in iedere situatie de individueel juiste ondersteuning. De Turbo-knop geeft vanaf stilstand een ondersteuning van 4km/u. Tijdens het fietsen de Turbo-knop gebruiken geeft een extra zetje in de rug voor als u een steile heuvel op fietst.


STILLE EN SOEPELE SNELHEID MET NADRUK OP COMFORT

Deze Klever B-Power E-bike met 10 versnellingen, 24inch wielen en TEKTRO HD-M520 GEMINI 180mm hydraulische remschijven verzorgt je een zorgeloze rit. De stijfheid van het frame, de soepele en stille snelheid van de 250W BIACTRON motor en het gevoel van controle dat deze e-bike met zich meebrengt zorgen ervoor dat je met frisse zin aankomt bij je werk.


KLEVER CONNECT APP

Klever heeft de hele fiets geïntegreerd ontworpen rondom het aandrijfsysteem inclusief sensoren en motor. Daarom kan het systeem meer rij-informatie bieden dan de meeste andere aandrijfsystemen. Na het synchroniseren van je smartphone met de Klever fiets, kun je niet alleen je fietsactiviteiten opslaan, maar kun je ook je smartphone als dashboard gebruiken. Na je rit, kun je je geparkeerde Klever makkelijk terugvinden en ook je rij-gegevens analyseren.

Merk: Klever
Type fiets: E-bike
Ondersteuningslimiet: 25km/u
Kleuren: Iron Grey
Motortechniek: KLEVER BIACTRON V2 (500W begrensd tot 250W)
Motorpositie: Achter
Wielgrootte: 24inch
Banden: Schwalbe Big Ben 24 x 2.15"
Remmen: TEKTRO HD-M520 GEMINI 180mm
Display: 2,2" LCD display + E-KEY + Bluetooth
Batterij capaciteit: 570Wh (standaard) Li-Ion polymeer + 2Ah lader
Batterij positie: Midden
Actieradius: ±100km
Verlichting: HERRMANS H-BLACK PRO E
Versnellingen: Shimano Deore XT 10 speed
Voorvorkvering: Voor- en achtervering
Max. belastbaar gewicht: 120 kg
Gewicht: 28 kg (incl. batterij)
0 sterren op basis van 0 beoordelingen